Vi udskyder festivalen

Kære dansktopvenner. 
Allerførst tusind tak for jeres store tålmodighed. Vi ved, I alle er spændte på et svar på det store spørgsmål: Hvad skal der ske med Svendborgsund Dansktopfestival? Vi har glæder os sådan til at søsætte den nye festival sammen med jer og har – allerede inden vi nærmede os festen – oplevet jeres store begejstring og opbakning til dansktopfestivalen. 

VI UDSKYDER HELE FESTIVALEN OG HELE DET STORE PROGRAM!

Alt håb om at afholde festivalen i august ser vi nu som slukket. Vi har derfor arbejdet intenst på at få det næstbedste til at ske: Nemlig at festivalen kan overleve – bare med en ny dato.
Derfor er vi så fantastisk glade for at kunne fortælle jer nyheden: Det er lykkedes os at udskyde HELE det samlede program for Svendborgsund Dansktopfestival. På den måde kan vi lave præcis den festival, vi har lovet jer, men udskudt til bedre tider. Den nye dato for festivalen hedder så 19. til 22. august 2021. Ved samme lejlighed tager vi noget af søndagen med, så vi kan udvide med endnu flere aktiviteter omkring i byen. Altså give endnu mere festival for skillingen. 

BILLETTERNE GÆLDER TIL DEN NYE DATO


Det er helt nødvendigt for at kunne videreføre festivalen, at de solgte billetter følger med til den nye dato. Derfor gælder alle billetter og overnatning automatisk til den nye dato og vil tilbyder desværre ikke refundering. Det sker med afsæt i den aftale, vi har indgået ved billetsalget, de såkaldte salgsbetingelser (www.billet.dk/info/terms), der fortæller, at et arrangement i særlige tilfælde kan få en ny dato. Vi gør det sådan fordi det er den eneste måde vi kan sikre, at der KOMMER en ny dansktopfestival, blot med forsinkelse. Vi håber sådan, I vil feste med trods ændringerne. Det er en stor hjælp, så den nye festival kan komme til verden. 


VI GIVER EKSTRA FORDELE OG EN NY DANSKTOP-KLUB

Vi vil samtidig gerne knytte stærkere bånd til alle jer dansktopvenner, og derfor starter vi nu DansktopKlubben. Her giver vi alle medlemmer en gratis dansktopkoncert mindst én gang i kvartalet, 20% rabat på vores barer i Svendborg hele året, vi sender gratis den originale festival-t-shirt og plakat (værdi 240 kr) og giver løbende forskellige gode tilbud til klubbens medlemmer. Alle jer, der har købt billet til dansktopfestivalen indtil nu, er gratis medlemmer hele det kommende år. Medlemskabet kommer som det står nu ellers til at koste 250 kr pr år. Vi arbejder på at tilbyde koncerter og rabatordninger rundt omkring i landet, så DansktopKlubben er et tilbud til hele landet.

På den måde, kan vi takke jer, der har købt billet tidligt.

VI VIL GIVE JER DEN FESTIVAL, VIL HAR LOVET

Først og sidst handler det for os om at redde festivalen og sikre os, at Danmark stadig kan få en ny, stor dansktopfestival med alle de store navne, selvom coronaen lige nu er hård ved hele kulturlivet, festivaler og musikere. Derfor har vi valgt denne løsning – så vi kan give jer den festival, vi har lovet. Vi skylder alle kunstnerne en kæmpe tak for den kraftpræstation det er, at flytte en hel festival.  

Vi håber på jeres forståelse i en svær tid. 

Vi svarer meget gerne på alle spørgsmål og beder jer for overblikkets skyld om at skrive til os på hej@dansktopfestival.dk – det er svært at have overblik over alle messenger- og kommentartråde. 

HURTIGE SPRØGSMÅL OG SVAR:

Hvornår afholdes festivalen?

Torsdag den 19. til søndag den 22. august 2021.

Hvad skal jeg gøre med mine billetter?

Du skal blot beholde billetterne, de gælder automatisk til den nye dato. 

Hvad gør jeg med mit hotelophold?

Der er som bekendt udsolgt på de nærmest hoteller, men har du købt billet med hotel sørge vi selvfølgelig for, at du er stensikker på en plads, helt som det var aftalen i første omgang. Du behøver ikke foretage dig yderligere.

Kan jeg få pengene tilbage?

Vi refunderer ikke billetterne, fordi der er tale om en udskydelse som beskrevet i salgsbetingelserne (www.billet.dk/info/terms). Vi gør på den måde, for at kunne redde dansktopfestivalen og sikre, at den kan komme på benene. Vi håber meget på jeres forståelse.

Hvordan bliver jeg medlem af DansktopKlubben?

Vi sender information ud i starten af maj. T-shirts og plakater sender i løbet af sommeren, når de er tryk og der er faldet lidt ro over hele situationen. Det hele er gratis for jer, der har billetter nu.

Jeg har flere spørgsmål?

Tøv ikke med at skrive til os på hej@dansktopfestival.dk. Vi beder om at skrive til os på mail-adressen, da vi har svært ved at holde overblikket over samtlige messenger- og facebook-tråde, og vi vil helst ikke gå glip af din besked.


19-22. august 2021