for musikere

For at give plads til vækstlaget i dansktopmusikken udskriver vi konkurrencen Gæsternes Favorit. Her kan du tilmelde dit band til at deltage i opløbet om en plads i musikprogrammet for Svendborgsund Dansktopfestival 2020.

(Ønsker du at tippe os om dit band eller dine idoler uden at deltage i konkurrencen her, kan du skrive til musik@kammerateriet.com)

Sådan deltager dit band:
1. Udfyld tilmeldingsformularen herunder. Det er bandet selv, der skal tilmelde. Er du fan, så bed dit band om at tilmelde sig.

2. Efter en tilmeldingsrunde lægger vi alle bands til afstemning via vores facebookside. Herefter skal I aktivere alle jeres fans og få dem til at stemme på netop jer.

3. Når afstemningsrunden er slut, udpeger vi Gæsternes Favorit som får plads i programmet til Svendborgsund Dansktopfestival 2020.

Vilkår:
Første tilmeldingsrunde kører frem til 1. juli 2019. Herefter oprettes afstemning via vores facebookside. Frem til 15. august kører afstemningen. Herefter udpeges Gæsternes Favorit, som får tilbudt en plads i programmet for 2020-festivalen efter beskrevne vilkår.
Vi honorerer det udvalgte band med en tarif pr musiker (op til tre tariffer, Musikerforbundets standardtarif, 2000 kr).

Gæsternes Favorit

Vi ses den 18.-20. august 2022