overnatning

Vi udbyder forskellige overnatningspakker. På den måde får du den nemmeste og billigste overnatning i en samlet pakke gennem festivalen.

Der er rift om overnatningsmulighederne, så vi opfordrer til at købe allerede nu, hvis du vil være sikker på plads. Se mulighederne herunder.

HOTELPAKKE HOTEL TROENSE

Pakketilbud, der inkluderer festivalbilletter, hotelværelse og morgen-/aftentransport til festivalpladsen for to personer. Opholdet gælder på Hotel Troense, Strandgade 5, 5700 Svendborg.

Følgende er inkluderet:

  • 2 stk partoutbilletter til festivalen – alle dage.
  • Dobbeltværelse på Hotel Troense fra torsdag til søndag (3 nætter)
  • 3 x morgenbufffet (fredag, lørdag og søndag)
  • Transport til festivalpladsen morgen og aften. Afgang Troense torsdag 16.00 samt fredag og lørdag 10.00. Retur fra pladsen torsdag, fredag og lørdag 23.15. Der er ikke inkluderet transport på andre tidspunkter. Ret til justeringer i tiderne forbeholdes og annonceres pr mail. Du sparer 857 kr ved at købe pakken samlet.

Vælg billettype nummer 5 i billetsalget.

Klik her for at bestille hotelpakke på Hotel Troense


HOTELPAKKE HOTEL ÆRØ I SVENDBORG

Pakketilbud, der inkluderer festivalbilletter, hotelværelse og morgen-/aftentransport til festivalpladsen for to personer. Opholdet gælder på Hotel Ærø, Brogade 1, 5700 Svendborg.

Følgende er inkluderet:

  • 2 stk partoutbilletter til festivalen – alle dage.
  • Dobbeltværelse på Hotel Ærø fra torsdag til søndag (3 nætter)
  • 3 x morgenbufffet (fredag, lørdag og søndag)
  • Transport til festivalpladsen morgen og aften. Afgang Svendborg Havn torsdag 16.20 samt fredag og lørdag 10.20. Retur fra pladsen torsdag, fredag og lørdag 23.15. Der er ikke inkluderet transport på andre tidspunkter. Ret til justeringer i tiderne forbeholdes og annonceres pr mail. Du sparer 857 kr ved at købe pakken samlet.

Vælg billettype nummer 6 i billetsalget.

Klik her for at bestille hotelpakke på Hotel Ærø


HOTELPAKKE HOTEL GARNI

7. HOTELPAKKE HOTEL GARNI – SVENDBORG MIDTBY (2
Budgethotel-pakketilbud, der inkluderer festivalbilletter, hotelværelse og morgen-/aftentransport til festivalpladsen for to personer. Opholdet gælder på Hotel Garni, Hulgade 1, 5700 Svendborg.

Følgende er inkluderet:

• 2 stk partoutbilletter til festivalen – alle dage.
• Dobbeltværelse på Hotel Garni fra torsdag til søndag (3 nætter)
• Transport til festivalpladsen morgen og aften. Afgang Svendborg midtby torsdag 16.20 samt fredag og lørdag 10.20. Retur fra pladsen torsdag, fredag og lørdag 23.15. Der er ikke inkluderet transport på andre tidspunkter. Ret til justeringer i tiderne forbeholdes og annonceres pr mail. Der er ikke morgenmad i denne hotelpakke.

Vælg billettype nummer 7 i billetsalget.

Klik her for at bestille hotelpakke på Hotel Garni

Vi ses den 18.-20. august 2022